Ένα θαύμα της φύσης στην επιδερμίδα μας

Ένα θαύμα της φύσης στην επιδερμίδα μας

Μαστίχα ονομάζεται η αρωματική φυσική ρητίνη που εξάγεται από το μαστιχόδεντρο, το οποίο καλλιεργείται ως επί το πλείστο στη Χίο. Η μαστίχα χρησιμοποιείται σε τρόφιμα, φάρμακα και σε καλλυντικά προϊόντα. Η χρήση της μαστίχας στα καλλυντικά προσδίδει, ενυδάτωση και βαθιά αντιγήρανση, λόγω των δραστικών ουσιών που έχει σε αντιμικροβιακές, αντιοξειδωτικές, αντιφλεγμονώδες και θεραπευτικές ιδιότητες. Το έλαιο της μαστίχας που περιλαμβάνουν τα καλλυντικά μας, βελτιώνει την γενικότερη εμφάνιση της επιδερμίδας, την ενυδατώνει σε βάθος και έχει ιδιαιτέρως θετική επίδραση στους τύπους επιδερμίδας με τάση την ακμή.